Децата са щастие
Подреди по: Давай

3 отговора • Страница 1 от 1 • « Назад   Напред »

От: petjat   16.11.2011 08:17
Радио Романтика стартира нова инициатива с подкрепата на магазини „Ново бебе” с цел насърчаване раждането на повече деца в българското семейство. Посланик на идеята са многодетните семейства, които споделят пред широката аудитория своя избор и лична история.

В инициативата се включиха майките от клуб на многодетните родители „Пълна къща” към асоциация „Родители”, както и многодетни семейства, които приеха да споделят опита си в отглеждането на повече от две деца. Всички те са от различни краища на страната, имат различни професии, но ги обединява тяхната увереност, че са открили истинското щастие. В откровени интервюта пред репортерите на Романтика, майките разказват за огромната любов, искряща от многобройните малки сърчица – ''Страхотно е усещането да се прибереш вкъщи и да има толкова много ръчички, които да дойдат. да те прегърнат.'' – развълнувано споделя Милена Златарова, участничка в кампанията и майка на 3 деца. ''Няма по-голямо богатство за един родител от това да има повече деца!''- продължава тя.

Историите на майките са опровержение на страха и нерешителността на младите български семейства по отношение на раждането на деца.

Ако и вашето семейство е голямо и искате да се включите чрез ефира на Романтика в кампанията, можете да се свържете с нас на 02/975 82 70!
От: krasen1985   08.04.2012 05:19
  Браво! Много добре.

От: lazarabs   09.03.2016 06:45
Прекрасна идея! Браво!

3 отговора • Страница 1 от 1 • « Назад   Напред »