Грандиозен финал на III Турнир по табла "Пломари 2012"28.07.2012

За трета поредна година Узо „Пломари” отбеляза с пищно парти станалия вече традиция турнир по табла. В уникалната атмосфера на столичния комплекс „Макси” организаторите от СБко и „Леопард Трейдинг” посрещнаха много ВИП гости и бизнес партньори с освежаващо „Пломари” и автентични гръцки специалитети, които бяха аранжирани безупречно с тематичните за бранда аксесоари.
Старта на финалния турнир по табла даде Краси Радков заедно с очарователната си съпруга Станислава Ганчева, с която бяха водещи на вечерта. Димитър Туджаров-Шкумбата обяви първите избрани ВИП играчи чрез жребий, който всеки желаещ да играе теглеше на входа. Определено надпреварата беше оспорвана и, за жалост, на първи кръг отпаднаха Ники Кънчев, актьорът Антоний Аргиров, познат като Коки от „ Стъклен дом”, световната ни шампионка по лека атлетика Мерилин Арно, Ангел Бончев, Александър Попчев – Изп.директор на „Интерамерикан”, народният любимец Славчо Пеев, синът на Георги Калоянчев - Ивайло и др. Това ни най-малко не огорчи играчите, нито техните прятели, които ги подкрепиха, защото всеки гост получи атрактивни подаръци от Узо „ Пломари”,поднесени от организаторите. За музикалната програма се погрижиха Ивайло Гюров, Андреас и Люси, които накараха гостите да танцуват сиртаки.
В дрескода на събитието- бяло и синьо- бяха Боряна Баташова и модната икона Ирина Папазова, които се забавляваха в компанията на Румънеца и Енчев, един от ВИП играчите. На играта на своите колеги от музикалния, спортния и артистичния свят се наслаждаваха изпълнителите Крум и Силвестър / Карамфила/ от братя Мангасарян. Спортният елит беше представен от Живко Вангелов - Световен шампион по борба, Валентин Райчев- Олимпийски шампион пи борба, Янко Шопов – Световен шампион и ненадминатия в годините борец Александър Томов, както и двама от собствениците на „Леопард Трейдинг” Николай и Христо Арсови. До полуфинал се класираха режисьорът Ники Мутафчиев и изп. Директор на ЗК „Лев Инс” – Стефан Софиянски.
Въпреки дъжда, който се опита да „охлади” градуса на купона в средата на вечерта, това не само не се случи, но имаше и мокри танци, които откриха пиарът Наско Лазаров и бизнес дамата Мария Бонева, а за да е пълна кулминацията, домакините бяха подготвили уникална заря, която взриви настроението и прогони дъжда!
Голямата награда на Третия турнир по табла Пломари 2012 - почивка за двама в Гърция- спечели Рафаил Рафаилов от Бургас.
Преди финала на партито търговският директор на „Узо Пломари Дестилерия” АД Исидорос Михайлидис разряза специално изработената торта с формата на табла заедно с Мери Хилал и Георги Станоев, които със своя безупречен екип подариха на всички гости една незабравима вечер! 
Име:
e-mail:
Коментар:
Въведете кода от картинката:
rblwoi 24.08.2012 08:12:00
mwE6Z4 , [url=http://siqiqizpozkw.com/]siqiqizpozkw[/url], [link=http://saxuabzfavnh.com/]saxuabzfavnh[/link], http://icrvdsiiixgd.com/
ofwzkxoahz 22.08.2012 07:51:35
7LvWIH , [url=http://wmtrtvfhnwog.com/]wmtrtvfhnwog[/url], [link=http://fvihbjtxrcni.com/]fvihbjtxrcni[/link], http://josprogshrfy.com/
ectorhcmgdu 22.08.2012 07:07:18
B2Wpgx <a href="http://tckicdkwoezd.com/">tckicdkwoezd</a>
Samar 21.08.2012 10:28:00
A provocative isinght! Just what we need!